Безплатна доставка в София над 50 лв
Магазини за кафе в гр. София

За нас

АРОМА КАФЕ ЕООД осъществява търговия и дистрибуция с кафе на едро и дребно. В продължение на дълъг период от време, с много търпение и упоритост, се стараем да постигнем желания от нас резултат, а именно, да задоволим Вашият изтънчен вкус с перфектната чаша кафе. Начинанието стартира през 1998 г. Нашият екип премина през нелекия път на реформи и усъвършенстване квалификацията на персонала и воден от любовта към кафето, през 2010 г. беше регистрирана търговската марка кафе „АРОМА СУПЕР”.

Прясно печено кафе от висок клас

От една година стартирахме и изпичане на висок клас индивидуални по произход кафета. Постепенно това се превърна в наша страст. Обръщаме повече внимание по отношение на произхода и различните сортове, методите на приготвяне, за да разширим спектъра на кафе културата у нас.

Основна цел е да създаваме нови блендове, които да задоволят изискванията на по-широк кръг от клиенти, така и да популяризираме нашата сравнително нова насока – предлагането на прясно печено кафе от висок клас.

Асортимент

Основните ни партньори са: “Спетема кафе”, “Бианчи кафе”, “Мартинес кафе”. Наши клиенти са както всички любители на кафето, така и магазини за кафе, кафенета, ресторанти, офиси, държавни институции и др.

Фирмата търгува освен с кафе и с консумативи, насипен и пакетиран чай, ядки, семена, масла, здравословни храни, захарни изделия и др. Освен чрез онлайн магазина ни може да се запознаете с нашите продукти и във физическите магазини на пазар “Росица” в Красна Поляна и пазар “Димитър Петков” 69. На бул. Вардар до бл. 38Б пък може да откриете търговската ни база.

Дегустирай сега

Посети
магазините ни

Купи сега
онлайн

Разгледай продуктите ни