Безплатна доставка в София над 50 лв
Магазини за кафе в гр. София

За мен, кафето е всичко: моя живот, моята страст, моята любов, Daniela Duque

сеп. 9, 2021

Отново благодарение на нашите партньори Qima coffee Colombia, имаме удоволствието да ви предоставим възможността да се насладите на едно уникално кафе отгледано от фермерката Daniela Duque.

Лот 2 е от спешълти резърв колекцията на Qima. Много важно е да спомена, че това е етиопски местен сорт, удостоверен е с DNA сертификат за идентичността на генетиката.

Характеристики на кафето:

  • Производител: Daniela Duque
  • Регион:TRUJILLO, VALLE DEL CAUCA
  • Ферма: La Rochela
  • SCA points: 87.25
  • Процес: Двойна анаеробна ферментация
  • Сорт: Етиопски диворастящ
  • Надморска височина: 1500-1600м.
  • Профил: Грейпфрут, папая ,мед, сироп и ягода

Ценовият механизъм на Qima Coffee е разработен, за да предложи прозрачна философия за ценообразуване, обслужване на нуждите на дребните кафе производители. Той е справедлив, прозрачен и динамичен.

Valle del Cauca е регион, разположен в Западна Колумбия на южния бряг на Тихия океан. Поради местоположението си и околната среда, региона има голям агропромишлен потенциал.Valle del Cauca годишно произвежда около 1 200 000 торби зелено кафе, това е около 11% от реколтата в Колумбия.

Общините в границите на Valle del Cauca включват: Seville, Trujillo, Caicedonia, Riofrío и El Cairo

Тези общини се характеризират със своите дълбоки традиции в кафето и културно наследство.

Trujillo е община, разположена в региона Valle del Cauca, на източната страна на Western Cordillera .Trujillo е богата на реки и потоци, които се вливат главно в река Касерес и след това река Каука. Лекият климатът е идеален за култури като кафе, какао и банани.

Семейството на Даниела, отглеждат кафе в Trujillo през последните 20 години. От 3 години насочват своите усилия към производството на специално кафе,в желанието си да предложи продукт с по -висока стойност на пазара. За Даниела кафето е нещо повече от работа. Кафето е целият и живот и е неразделна част от него и семейната и история.Нейна мечта е нейното кафе да се опита в всяка точка на света.

“For me, coffee is my everything: my life, my passion, my love.”

За нас „Арома кафе“ е чест да бъдем част от сбъдването на тази мечта, като предоставим възможността на нашите приятели и клиенти да се докоснат до кафе отгледано с много любов.

DNA Verified Ethiopian Landrace

ПРОДУКТИ

ГАЛЕРИЯ