Безплатна доставка в София над 50 лв
Магазини за кафе в гр. София

Кафе от сърцето на Бразилия, Фамилия Ориоли, ферма Бегагем

сеп. 23, 2021

Orioli Family farm “Begagem”, Кафе от сърцето на Бразилия

Водещи в семейството но и във фермата, Álvaro Orioli и Lucinea Orioli са се посветили на производството на специално кафе, фокусирани са върху високо качество и устойчивост.

Фазенда Багагем стартира производството на кафе през 2007 г., от тогава кафето е част от тяхното СЕМЕЙСТВО.

Кафето им расте в сърцето на Бразилия, щата Goias, част от най-красивия регион „Chapada dos Veadeiros“. Този регион има всички най-добри условия за производство на висококачествени кафета: климат, надморска височина(1050-1100 m),състояние на почвата,валежи,температура и т.н.

Ферма Бегагем е устойчива,уважава кафе културата,хората и планетата.Фермата е UTZ и Rainforest сертифицирана и е член на BSCA (Бразилска асоцияция за специално кафе),които оценяват усилията и тежката работа през годините.

Понастоящем ферма Begagem, отглежда на 150 хектара два различни сорта: Red Catuai 144 и Yellow Catuai 62.Използват различни методи за беридба и процесиране, като natural,pulped,honey и различни ферментаций.

Ние от „Арома кафе“ сме горди от това , че ставаме част от тази верига изградена от създаване на дългосрочни,устойчиви приятелски и бизнес отношения.

Семейство Ориоли,
Благодарим Ви за доверието!