Кафе от сърцето на Бразилия, Фамилия Ориоли, ферма Бегагем

сеп. 23, 2021 | Блог

Orioli Family farm “Begagem”, Кафе от сърцето на Бразилия

Водещи в семейството, но и във фермата, Álvaro Orioli и Lucinea Orioli са се посветили на производството на специално кафе, фокусирани върху високо качество и устойчивост.

Фазенда Багагем стартира производството на кафе през 2007 г. От тогава кафето е част от тяхното СЕМЕЙСТВО.

Кафето им расте в сърцето на Бразилия, щата Goias, част от най-красивия регион “Chapada dos Veadeiros”. Този регион има всички най-добри условия за производство на висококачествени кафета: климат, надморска височина (1050-1100 м), състояние на почвата, валежи, температура и т.н.

Ферма Бегагем е устойчива, уважаваща кафе културата, хората и планетата. Фермата е UTZ и Rainforest сертифицирана и е член на BSCA (Бразилска асоциация за специално кафе), които оценяват усилията и тежката работа през годините.

Понастоящем ферма Begagem отглежда на 150 хектара два различни сорта: Red Catuai 144 и Yellow Catuai 62. Използват се разнообразни методи за беридба и процесиране, като natural, pulped, honey, както и различни ферментации.

Ние от „Арома кафе“ сме горди от това, че ставаме част от тази верига, изградена от създадени дългосрочни, устойчиви приятелски и бизнес отношения.

Семейство Ориоли,
Благодарим Ви за доверието!

Вземи -10% за първата си поръчка с Арома Кафе

*отстъпката е валидна за продукти от категория Кафе